Як заробити в Інтернет

Перше питання, яке може виникнути: чи реально взагалі заробити значні суми, а не які-небудь жалюгідні 100 доларів на місяць? Відповідь: так, це можливо. Заробіток в мережі Інтернет може приносити кілька сотень і навіть тисяч доларів в місяць! Звичайно, для цього доведеться затратити сили і час, вимірюваний місяцями, але результат того вартий.

У чому перевага такого заробітку? По-перше - незалежність. Ви не залежите від грізного начальства або примхливого замовника, всі рішення ви приймаєте самостійно, і тільки від них залежить ваш заробіток. Друга перевага в тому, що дохід у більшості випадків є пасивним, тобто не залежить від того, працюєте ви чи ні, якщо вже запущений процес заробітку - він просто приносить прибуток постійно. Ваше завдання - тільки збільшувати це щоденну прибуток. 
Які способи заробітку в Інтернет існують? 

Способів заробітку в Інтернет існує й активно рекламується величезна безліч. Але не всі вони можуть принести реальні гроші. Не варто вірити обіцянкам відразу почати заробляти по 1000 доларів на місяць, так не буває. Пристойний заробіток (пристойними я називаю суми від 1000 доларів) з'явиться тільки через кілька місяців роботи. 

Я буду розглядати тільки способи заробітку, пов'язані із заробітком на власних сайтах, так як саме вони дозволяють отримувати пасивний дохід. Сайти працюють і заробляють навіть тоді, коли ви спите або відпочиваєте на пляжі. Забудьте про способи, де вам пропонують виконувати якісь операції, переглядати рекламу тощо, це копійки! 

Я не розглядаю всі способи заробітку в Інтернет, це не має сенсу - надто багато попадається дрібниці. З нормальних способів я хочу виділити наступні: 
Контекстна реклама 

Цей спосіб підходить для сайтів з гарною відвідуваністю і заробіток сильно залежить від відвідуваності від тематики сайту. Ви ставите на свій сайт спеціальний код від Google або Яндекс, наприклад. Він показує рекламні оголошення, а ви отримуєте гроші за кожен клік по оголошенню. Це один з найбільш прибуткових способів для цікавих сайтів з високою відвідуваністю. 

Продаж текстових посилань 

Цей спосіб непоганий для початку роботи в Інтернет, тому що дозволяє заробляти навіть на сайтах, що мають практично нульову відвідуваність. Оплата здійснюється за розміщення невеликих текстових посилань на вашому сайті. Розміщується особливий код та посилання з'являються автоматично. Якщо ж сайт має високі показники PR і тИЦ і велика кількість сторінок, то це взагалі чудовий спосіб. 

Партнерські програми 

Різноманітні партнерські програми припускають заробіток у вигляді відсотка від доходу залучених користувачів. Цей спосіб, принципі, може використовуватися навіть якщо ви не маєте свого сайту, але зазвичай він поєднується із заробітком за першими двома способами. 

Джерело: WebStr.ru