Як заробити гроші? Де взяти грошей? Як швидко заробити багато грошей?

Закортіло? Немає грошей? Треба погашати кредит або просто хочеться придбати вподобану цяцьку? Не знаєте, як швидко заробити багато грошей?

Не бійтеся, в піраміди запрошувати не буду, а є поясню, де взяти гроші. 
Отже, головне - визначитися, чому власне грошей немає. У Кенії, наприклад, живуть на долар в день, деяким цього навіть вистачає. А ви, напевно, більше 30 доларів на місяць заробляєте. Не переконав? Все одно вважаєте, що грошей вам не вистачає? 

Тоді розберемося: поняття грошей - відносне: для кого-то тисяча доларів на місяць - межа мріянь, а хтось депресснячіт у п'ятикімнатній квартирі на Печерську через те, що влітку 2008-го не прикупив 100 кг золота, а вклав заощадження в який-небудь банк, ну, наприклад, «Надра». 

Так що найважливіше - психологія і розуміння того, що незалежно від вашого рівня доходу, яким би, на вашу думку нікчемним він не був, завжди знайдуться люди бідніше вас і люди, вас багатшими, якщо ви не Білл Гейтс і не бомж з переходу на ст. м. Лісова, хоча як і у першого, так і в другого свої критерії бідності і багатства. 
Але дійсно, така психологія не завжди бажана, адже буває таке, що роботи просто немає. 

Смію запевнити, що ця заява - помилкове: робота є завжди! Я готовий стверджувати, що будь-який фізично здоровий чоловік, незалежно від рівня знань та освіти через 24 години з моменту прочитання цього посту може заробити доларів 15, а при його курсі на сьогоднішній день це не так вже погано. 

Як? Та хоча б вагони вночі поразгружать. Що? Будівництво припиняється, різноробочі роз'їжджаються по регіонах, і роботи немає? Не вірю! Робоча сила, особливо важка, потрібна завжди - і необов'язково мішки з цементом тягати: якщо маєте мінімальними знаннями в тій чи іншій сфері, можна запросто заробити на чому-небудь більш інтелектуальному. 
Звичайно, якщо переживати про офіційне працевлаштування і оплачуваній відпустці, то далеко не заїдемо. Вам робота потрібна, гроші потрібні або відпустку? 
Чого ви ще тут сидите і читаєте і думаєте, де взяти грошей? Ви думаєте, я вам розповім, як натиснути кнопочку і отримати за це 500 EURO? 
Працюйте, працюйте, і ще раз працюйте. І якщо вам дійсно потрібні гроші, беріться не лише за ту роботу, яку легко і приємно робити, а за ту, за яку гроші платять. 

Чи вмієте правильно коми розставляти і в школі багато писали? Тоді займіться рерайтом (переписуванням текстів), серед власників сайтів це користується великим попитом. Хороший політ думки - ваша сфера копірайт. І зовсім не треба володіти якимись надзвичайними знаннями. Автомобіліст, який самостійно займається ремонтом своєї старенької «Лади» і трудиться в провінції за тисячу гривень, навіть не підозрює, що його знання, викладені у друкованій формі, можуть бути дуже затребувані, і що ту ж тисячу гривень на місяць він запрацює в якості вечірнього відпочинку, порівнюючи особливості того чи іншого авто і викладаючи свої думки для якого-небудь автопорталу. 

Насправді, що заважає вам прямо зараз написати статтю за що цікавить вас теми і спробувати продати її на форумі власників сайтів? Зробіть перше замовлення за відкликання, потім підтягнутися клієнти. 
Програміст? Нема замовлень? Windows кому-то встановіть. 
Журналіст? Тексти наберіть на замовлення або реферат знайдіть. 
Знайома дівчина рік сиділа вдома через те, що не було роботи конструктором, а кравець вона працювати не хотіла. А скільки можна було досягти за цей рік на посаді кравця і, як мінімум, заробити? 
Не шукайте халяви - працюйте, якщо дійсно потрібні гроші, не бійтеся спуститися на сходинку нижче (в кризу це нікого не здивує). 
І пам'ятайте, що менеджер, який розвантажує вагони і годує свою сім'ю, гідний набагато більшої поваги, ніж його колега, у якого в кризу немає роботи. 

То де взяти грошей? Як швидко заробити багато грошей? Гроші не в кишені у роботодавця, а в нас, в нашому розумінні і в нашій філософії. 
І я впевнений, що якщо звільнений фахівець, який вже кілька місяців сидить без роботи, прочитавши цей матеріал, запрацює свої 100 гривень за наступні 24 години в якості вантажника, то через 5 років він буде кататися на Chevrolet Escalade чорного кольору з затемненими вікнами.